Onze diensten

De-Nacho-kraam

NachoBar

Nachokraam

Het kraampje van The Nachobar is voor alle evenementen in te huren. Met deze kraam staan wij voornamelijk op binnen evenementen zoals een binnen bruiloft naast de dansvloer of een braderie. Hij heeft een kleiner formaat waardoor het niet teveel ruimte inneemt, maar toch die gezellige sfeer geeft.

The Nachobar

The Nachobar Foodtruck

Ook de foodtruck is voor alle evenementen in te huren. Een feestje met een groot aantal mensen? Dan is de foodtruck perfect! Je hoeft je geen zorgen te maken over het eten en het ziet er ook nog eens onwijs gezellig uit. The Nachobar heeft ruime porties waardoor het als maaltijd gezien kan worden, maar ook als borrelhapje om te delen. Iedereen kan zijn eigen nacho’s geheel zelf samen stellen door te kiezen uit vele toppings en sauzen.

The NachoBar agenda
Borrelbox

Drankjes

Borrelboxen

Ook wij kregen helaas te maken met de Corona pandemie. Hier hebben wij het beste uit proberen te halen en hebben verschillende evenementen georganiseerd zoals drive-ins en bezorg acties. Bij deze acties bezorgde we verschillende borrelboxen die erg in de smaak vielen en daarom houden we die er graag in. Het is dus mogelijk om bijvoorbeeld als bedrijf The Nachobar in te huren. Wij komen dan met de foodtruck op locatie en de werknemers kunnen hun borrelbox voor thuis daar afhalen. De borrelboxen worden met de huurder in overleg samengesteld. Denk hierbij aan een box nacho’s met verschillende sauzen en toppings om thuis te bereiden, een borrelplank of een flesje bier of wijn van The Nachobar. Meer weten over onze dranken? Lees dan hieronder verder.

Drankjes

The Nachobar bier en wijn

Bij de beste nacho’s hoort natuurlijk een heerlijk glas bier of wijn. Ga jij voor een frisse Chardonnay of toch voor een Blond biertje? Je kunt The Nachobar bier of wijn helaas nog niet kopen in de schappen bij bijv. de Albert Heijn, maar je kunt ze zeker al wel toevoegen bij de borrelboxen!

Nacho Bier